Конвектомати mychef COOK COMPACT MASTER

Подходящото оборудване за вашия бизнес. Mychef Compact е ненадмината професионална фурна. Неговите патентовани технологии позволяват най-точното и съобразено с храната готвене. Благодарение на удобния за ползване контрол, ресторантите, гастробаровете и хотелите могат да постигнат изключителни резултати с максимална точност. Смесена фурна, идеална за ресторанти, гастробарове и хотели.

Mychef Compact е комбинирана фурна с три режима на готвене: конвенция, конвектомат и пара. Технологията SmartClima Plus автоматично регулира нивото на влажност на фурната, като инжектира или извлича пара за перфектно готвене всеки път. А интелигентните му системи MultiSteam, TSC, UltraVioletSteam и DryOut Plus се координират, за да постигнат най-последователното готвене и най-сочните ястия.

Фурните Mychef се отличават с най-модерната система за производство и управление на пара на пазара. Технологията SmartClima Plus автоматично регулира нивото на влажност на фурната, като инжектира или извлича пара за перфектно готвене всеки път. А интелигентните му системи MultiSteam, UltraVioletSteam и DryOut Plus се координират, за да постигнат най-последователното готвене и най-сочните ястия. Всичко това, с минимална консумация на вода и по-ефективно представяне. Добре дошли в новата ера на парата.

Каталог