Конвектомати mychef COOK PRO

Подходящото оборудване за вашия бизнес. Mychef Cook е професионална комбинирана фурна, която готви точно както вие: ясна и практична. Неговата иновативна технология за готвене, оптимизиран контрол и трайни материали я правят идеална за ресторанти, хотели, кейтъринг.

Mychef Cook е комбинирана фурна с три режима на готвене: конвекция, конвектомат и пара. Технологията SmartClima Plus автоматично регулира нивото на влажност на фурната, като инжектира или извлича пара за перфектно готвене всеки път. А интелигентните му системи MultiSteam, UltraVioletSteam и DryOut Plus се координират, за да постигнат най-последователното готвене и най-сочните ястия.

С ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ MultiSteam получавате плътна пара от 30°C само за 45 секунди. MultiSteam е най-бързата система за генериране и управление на пара на пазара, с минимален разход на вода и най-ефективни характеристики.

С патентованата система за генериране на пара UltraVioletSteam изходящата пара е абсолютно чиста и стерилизирана, дори при много ниски температури. Получавате чиста, плътна пара благодарение на нейната ултравиолетова технология, която елиминира всички налични микроорганизми.

Технологията DryOut Plus позволява извличане на влага от камерата за готвене, за да създаде точно правилния външен вид на вашите ястия, като същевременно зачита свойствата на храната. Най-добрият начин да постигнете перфектно печене на скара, хрупкави текстури и дори покафеняване.

Каталог